Äntligen hemma igen

Herregud vilket snuskväder det är idag, usch! Har sprungit på stan ni från kl 13 till 16 och letat efter en fotograf som gör 5x5cm kort. Helt galet att det ska vara så svårt att hitta, ja men till slut så hittade jag en  Fuji film på avenyn som kunde fixa det. Det bästa var ju verkligen inte priset 209 kr för 4 kort ( jag behövde ett!) det bästa var att den här mannen var så himla trevlig han fick mig att glömma hur irriterad jag hade blivit av att springa runt i stormen.

Det här 5x5cm kortet på mig själv behöver jag för att jag ska nämligen till amerikanska ambassaden imorgon och ansöka om studentvisum. Det måste man göra om man vill studera i USA.

Tar tåget till Stockholm 20.42 och jag har inte packat och inte ens börjat tvätta håret, mitt hår tar minst två timmar om jag är riktigt snabb, så är det att ha afro. Tyvärr så måste jag strunta i skolan ikväll :(  inte så bra behöver verkligen hjälp med mitt komplicerade mönster och kommer få ett helvete med att hålla deadline sen.

Men men it's for a greater cause......

Stress

Nu sitter jag och fyller i det sista i mina blanketter till ambassaden är super stressad måste in till stan och ordna lite grejer innan jag åker upp till Stockholm ikväll.

Jag förklarar allt senare lovar.......

Varför Fashion Design?

Jag insåg nog väldigt tidigt att jag var mer av en människa som behövde vara  fri i mitt arbete. Att jag borde ha ett jobba där jag kunde ha nya och roliga utmaningar regelbundet. Vara tvungen att pressa mig själv till något bättre hela tiden. Men varför design tänker ni säkert då, det finns ju många yrken där dessa egenskaperna är bra.

Ja det har ni rätt i, men det är något med kläder, jag hamnar liksom i ett slags lyckorus bara jag tänker på det. Kanske borde ha insett att jag var väldigt mode intresserad när jag och mina två vänner på gymnasiet vill att vårat projektarbete skulle handla om "Hur modet påverkar oss" och våran redovisning avslutades med ett antal frågor som bevisade att även dom som inte trodde att dom var beroende av modet ändå var det.

Eller när jag under min gymnasietid började arbeta på Bik Bok.

Men varför förtränger man sitt "kall", varför försöker man inbilla sig om att man ska läsa Globala studier på GU?  När man egentligen vet vart man har sitt hjärta. För att tillfredställa andra helt enkelt!

Förra året gick jag en utbildning som heter Värdebaserat Ledarskap, vid ett av kurstillfällerna fick vi svara på olika frågor i ett brev som skulle skickas tillbaka till oss efter några år. En av frågorna var, om du visste att du hade ett år kvar att leva vad skulle du då göra? Med en gång dök det upp en bild i huvudet på mig, jag såg mig själv i en stor syatelje som lystes upp av solljus, och då visste jag.

 Till och med nu när jag tänker på det när jag sitter här och skriver känns det som jag är förälskad, förälskad i att veta vad mitt hjärta vill och att jag är modig nog att kämpa för de.


En egen liten sida

Välkommen till blogg.se  Kathy! Nämen man tackar

Nu har jag blogga på improveme.se i ca en månad och
känner att det är dags att prova något nytt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0